dimecres, 16 de març del 2011

El dimecres passat es va fer la trobada d'instituts del Pla Català d'Esport a l'Escola

El passat dimecres 9 de març, els instituts de les Terres de l'Ebre van fer una trobada a Mora d'Ebre, allí van fer tota una jornada durant un matí d'esports. L'Institut de Tortosa amb tots els seus cursos es van dividir i van anar fent uns circuits que havien marcat. Els esports eren divertits i no estaven solament els típics com el futbol o el basquet; hi havia mini-golf, parkour, hoquei, paint-ball... Allí ens van proporcionar un esmorzar, beguda i una motxilla amb el logo del Pla Català. Per últim la jornada va acabar en uns balls d'uns instituts i uns sorteigs d'unes bicicletes.
Des de la nostra associació volem felicitar l'organització per la bona feina feta i alhora de forma constructiva us comentem que una de les activitats que més va agradar l'alumnat fou un paint-ball de làser, però no podem oblidar que la trobada era de centres educatius, i molts de nosaltres treballem per un món més humà i on els conflictes es resolguen amb diàleg i el consens. Per això no es agrada que les armes, encara que siga de forma lúdica i divertida, formen part dels jocs i divertiments dels nostres alumnes. Perquè el nostre centre té un projecte de mediació demanem que una altra vegada les armes no es presenten com un joc.
I reiterem la nostra felicitació a l'organització.







1 comentari:

  1. En aquest sentit trobo que tampoc fer una muntanya d'un granet de sorra, perquè no n'hi ha per tant d'uns jocs que no ofenen a ningú, ja que no són reals i és una manera de descarregar la nostra ira, i ni tants sols incitava a la violència perquè era un làser que no feia ni soroll, com altres armes de mentira, i si realment això no fos bo no es faria, perquè suposadament això passa per un procés i per unes aprovacions de la ciutat de Mora i suposo que de llocs més alts

    ResponElimina